Guvernul Ciucă, acuzat de cenzură: ”E o demență sinistră!”

1007

Guvernul este acuzat de cenzură de către ziaristul Ovidiu Albu după ce site-ul său Aktual24.ro a fost închis, alături de altele.

”Ma confrunt cu o situatie absolut nebuneasca si total absurda. Domeniul aktual24.ro a fost anulat brusc si absolut fara nicio explicatie in aceasta seara (joi seara – nr.). Ulterior, a aparut un comunicat al Directoratului National de Securitate Cibernetica cu o lista de site-uri rusesti de propaganda interzise pentru fake news in care a fost bagat si aktual24.ro. Sunteti nebuni? Unde ati vazut propaganda pro-Moscova pe aktual24.ro? Sunt mii de trolli care ma injura, imi doresc toate ciumele si bolile pentru ca scriu rele de Putin si astia ma interzic pentru ca ii fac propaganda lui Putin? In plus, sunt invocate doua IP din Germania legate de aktual24.ro. Eu n-am mai fost in Germania de 10 ani si nici n-am pe nimeni acolo care sa scrie pentru site, lucru care poate fi dovedit foarte usor. (update: imi spus cei de la hosting, presslabs, ca la acele adrese de IP sunt serverele lor de fapt).
Inca o data, este o dementa totala. Sunt convins ca toata povestea are legatura cu cresterea masiva de trafic din aceasta perioada, am ajuns la peste 300-400.000 de unici pe zi, tocmai cu stiri anti-Putin si anti-Kremlin. Le stiti, le-ati vazut. Undeva a deranjat extrem de tare si s-a bagat tocmai un fake news despre aktual24.ro.
Am dus o munca titanica sa ajung aici, iar acum ma trezesc interzis in baza unei minciuni cat Rusia de mare. Este pur si simplu grotesc ce mi se întamplă. Voi incerca maine sa aflu de unde a pornit aceasta demență sinistra”, a scris Albu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here