Guvernul a provocat un dezastru în Energie. Vezi cine spune asta!

1940

Complexul Energetic Oltenia a funcționat ieri ca în zilele bune, cu șase grupuri. Energia pe cărbune, în perioade de caniculă sau ger extrem, susține întreg Sistemul Energetic Național. Cu toate acestea, actualul guvern a făcut ce nu au făcut celelalte înaintea sa: nu a crâcnit când Europa a cerut lichidarea termocentralelor pe lignit. Ba mai mult, a anunțat că le închide mai devreme.

O reacție în acest sens a avut-o liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, deși social-democrații sunt cei care au asistat pasivi la tot ce se întâmplă, cel puțin în Gorj.

Trebuie să dea socoteală
Politicianul a scris în postarea sa publică că Guvernul ar trebui să dea socoteală: ,,CEO funcționează acum cu ȘASE grupuri energetice. Ce se va întâmpla cu România când nu va mai avea plasa de siguranță asigurată de producătorii de energie pe bază de cărbune în astfel de situații?
Nu va mai fi caniculă sau ger pe viitor?! Acest Guvern va trebui să le dea socoteală românilor pentru dezastrul provocat în energie”.
M.C.H.

2 COMENTARII

  1. Au grijă, „”comunitatea europeană”””să ne dea curent. Aaaa bineînțeles cu bani mulți,,,,,,ori cum aproape toate le lom de pe la ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here