Gura Târgului – Ţuţu Ciolacu, în cărţi pentru şefia unei noi instituţii de cultură

376

Pompiliu Ciolacu JR., alintat drept Ţuţu, mare pedelist până la venirea la putere a USL, este vizat de autorităţile judeţene pentru o nouă funcţie de conducere. Numirea lui Ţuţu Ciolacu ar urma să survină pe fondul nemulţumirilor create de concursurile repetate şi eşuate pentru managementul Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu, concurs la care s-ar intenţiona să se renunţe de tot, deşi s-a discutat că examenul ar putea fi reluat anul viitor.

Pentru a rezolva însă problema de la Şcoala Populară de Artă, dar şi unele apărute la Centrul de Creaţie Târgu-Jiu, se intenţionează recomasarea celor două instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean, se discută printre oamenii de cultură din municipiu. ,,Culturiştii” dau ca sigur faptul că Ţuţu Junior ar urma să fie pus în fruntea noii instituţii astfel create, instituţie care în urmă cu câţiva ani a mai funcţionat în această formulă, asta deoarece nu a creat nici un fel de probleme activând ,,pe silenţios” în fruntea Direcţiei Judeţene de Cultură Gorj, funcţie în care a fost menţinut de PSD şi după ce partidul său de suflet a trecut în Opoziţie.
Ciolacu ar urma astfel să părăsească funcţia de director la ,,Cultură” pentru a fi viitor director peste renăscuta instituţie a Consiliului Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here