Gura târgului – Tudor Jr. taie-n carne vie la Drumurile Naţionale

320

Cristi Tudor, angajat al Biroului Autorizaţii din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Gorj, nimeni altul decât fiul şefului SDN, taie-n carne vie şi nu are milă de cei ce nu se supun rigorilor legii şi nu îşi autorizează lucrările din perimetrul drumurilor naţionale. Una dintre cele mai recente „isprăvi” ale sale este stoparea lucrărilor demarate de o bine-cunoscută companie de electricitate, în zona Polovragi; autorizaţia pentru respectiva lucrare expirase, firma dorind să monteze doi stâlpi pe marginea drumului naţional, însă Tudor Junior i-a încurcat planurile. Acţiunea sa şi-a atins, însă, scopul, fiind depuse actele pentru autorizarea lucrării la scurt timp după intervenţia acestuia.
De altfel, de când lucrează la SDN, Cristi Tudor şi-a cam conturat o reputaţie de salariat inflexibil, acţionând fără milă, indiferent cine ar fi cei ce nu se află în legalitate. Se pare că acţiunile lui nu sunt deloc pe placul celor vizaţi, el primind ameninţări şi avertismente chiar, fiindu-i distrusă maşina cu acid,  dar nimic nu l-a împiedicat, până acum, să îşi facă treaba.

1 COMENTARIU

  1. Mila este direct proportionala cu spaga . Dar cum electrica , o firma mare si serioasa nu poate da spaga fara chitanta ……Lucrarile efectuate de firmele private , PECO uri , Service uri ,magazine sau carciumi de ce nu sunt stopate ? Poate fiindca patronii lucreaza cu ….numerar ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here