Gura târgului – Soarta lui Dian se decide la Piteşti, pe 23 mai

348

Liberalii se vor reuni pe 23 mai la Piteşti în cadrul Consiliului Naţional, unde vor fi aprobate modificările de statut în legătură cu situaţia membrilor cu probleme penale, forma finală a programului de guvernare al acestui partid, dar se va discuta şi despre moţiunea de cenzură. Aici se va stabili ca liberalii urmăriţi penal sau condamnaţi pe fond, cum este cazul copreşedintelui PNL Gorj, Dian Popescu, să fie suspendaţi din partid.
De altfel, tot mai mulţi liberali gorjeni sunt convinşi că de data asta Dian nu mai are scăpare, motiv pentru care PNL-ul caută deja un alt copreşedinte în locul actualului ocupant al postului.

1 COMENTARIU

  1. Valea…Din moment ce statutul are prevederi clare referitoare la cei certati cu legea,nu are rost sa mai discutam. Penalul fanfaron,parvenitul din tigania Ticleniului, nu are cum sa mai ramana in fruntea organizatiei, Cu toate mesele oferite gratuit pe la Marriott sau pe la hotelul lui din Ticleni aventura lui in PNL se incheie. Haita de lingusitori si parveniti care s-a grupat in jurul lui,parazitand conducerea liberalilor va trebui destructurata si trimisa acolo de unde au venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here