Gura târgului – Sarcină, amendat a doua oară cu 3000 de lei

458

Firma omului de afaceri Nicu Sarcină a primit o amendă de 3000 de lei de la Drumuri Naţionale Târgu-Jiu pentru o lipsă de autorizaţie.
Este vorba despre o benzinărie deţinută de afacerist care nu ar fi avut documentele necesare pentru a funcţiona lângă drumul public.  Aceasta este a doua amendă primită de SC Succes de la structura condusă de Ion Tudor.

1 COMENTARIU

  1. Povesti de adormit copii . In speta este vorba de un control de acoperire . Adica la o fapta grava de fapt o infractiune prietenul neica Tudor ii da amicului sarcina o amenda modica . Astfel Sarcina incalca grav legea in continuare iar neica Tudor declara in gura mare ca la amendat vitejeste pe Sarcina . In realitate e un blat murdar . Astfel de controale de acoperire se fac deseori pentru musamalizarea infractiunilor economice si a evaziunii fiscale . Se stie ca o firma e verificata de regula o data pe an . Istfel sefii finantelor dispun un control la firmele prietenilor pe care le sanctioneaza cu amenzi enorme de circa si ceva 300-500 de lei astfel ca patronul respectiv figureaza in calculatoarele ANAF ului sau alte institutii ca fiind verificat si ,,,,sanctionat . Iar cei care nu au prieteni si nu beneficiaza de controale de acoperire primesc amenzi de mii de lei pentru abateri minore . Depinde ce preiteni are fiecare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here