Gura târgului – Primarul Mazilu contra mazilirii legale!

418

urecheChiar dacă un fost consilier local al PSD, din urbea păstorită liberalo-libertin de neica Mihai Mazilu (altfel un brav director de Şcoală generală la Târgu Cărbuneşti), şi-a pierdut încă de astă vară calitatea de membru al social-democraţilor filialei cărbuneştene, primarul domn’ Mazilu se opune.

De ce-şi bagă el nasul unde nu-i fierbe oala? Uite, de aia. Nu-i pace între PSD şi PNL nici la centru, îşi zice el, probabil, în barba de sub mustaţă, de ce-ar fi la Târgu Cărbuneşti?

Legal, PSD-ul are dreptate să-l înlocuiască pe consilierul local care nu-l mai reprezintă, cu următorul pe listă. Dar, ţi-ai găsit. Primarul Mazilu îl ţine-n braţe! Nu de dragul lui, ci de al viceprimarului care poate fi schimbat şi el, dacă din cei cinci consilieri locali ai PSD Târgu Cărbuneşti, directorul Şcolii generale dispare din funcţia de consilier local şi nu mai poate vota cu liberalii. Iar primarul Mazilu riscă să-l piardă pe viceprimarul cu care se-nţelege de minune la niscaiva miş-maşuri. Niţel cam ilegale. Doar mazilirea ex-cosilierului local al PSD este perfect legală!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here