Gura târgului – Prefectul de Gorj, ameninţat cu dosar penal

328

Alin Văcaru, prefectul judeţului Gorj riscă o plângere penală şi evident un dosar, pentru că susţine un localnic din Bengeşti-Ciocadia, ar refuza să-l suspende din funcţie pe primarul Victor Giogia. Reclamantul în cauză i-ar fi transmis prefectului că el a consultat mai mulţi avocaţi, iar aceştia i-ar fi comunicat că Giogia se încadrează pe suspendare din functie pe motiv de condamnare. De altfel, primarul din Bengeşti-Ciocadia a suferit în timpul mandatelor sale două condamnări cu suspendare, dar pentru ambele perioada de încercare s-a scurs. Deocamdată, doar primarul din Drăguţesti a fost suspendat din funcţie prin ordin al prefectului Văcaru, motiv de condamnare.

3 COMENTARII

  1. Gorjul domnului prefect ultimul din tara la legiile fondului funciar ,in prefectura o clica de juristi care merg pe principiul Nu te supara frate,judecatoriile pline de actiuni pe legiile fondului funciar datorita acestor fapte de incompetenta. Mergeti in continuare asa se va alege praful .

  2. Omul are dreptate si domnul prefect a recunoscut ca are cunostinta de condamnarile lui giogia dar e chestie de timp pina cind va emite ordinul de suspendare.Gura tirgului spune ca primarul si a facut bagajul si a plecat in concediul pt todeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here