Gura târgului – Negrescu, anul şi miliardul din Teatrul “Elvira Godeanu”

260

Marian Negrescu, încă managerul Teatrului Dramatic  “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, refuză şi acum, după pierderea bătăliei în instanţă cu ANI, să-şi publice declaraţia de avere, în care se oglindesc sumele exorbitante, din banii publici ai municipiului, încasaţi anual de multilateral-dezvoltatul şef al instituţiei culturale.
De altfel, Negrescu nu este transparent deoarece este conştient că ar fi dezastruos să se vadă, că numai anul trecut, a încasat un miliard şi jumătate de lei vechi din instituţia teatrală. El speră să-şi depăşească “performanţa” anul acesta, mai ales că a fost reconfirmat pe post.

1 COMENTARIU

  1. Isi mai aduce cineva aminte de momentul in care Marian Negrescu candida pt functia de Primar, in competitie cu Carciumaru. Fotografia sa electorala era intr-o camasa in dungi verticale, sa fie oare o premonitie? Si iata cum din rivali au devenit prieteni de nadejde, ce usuratica este politica asta…
    Reconfirmat cu ajutorul Primarului, sa speram ca anul acesta va fi ultima reprezentatie pe scena Teatrului Elvira Godeanu.
    Ce este 1-2 miliarde? Le impart frateste si uite asa cainii latra ursii merg!
    VOTATI CONDUCATORII NOSTRII!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here