Gura târgului – Liberalii din Gorj se dau cu Tăriceanu

262

Săptămâna trecută, liberali din Gorj ca şi alţi colegi din organizaţiile liberale din Oltenia s-ar fi întâlnit cu Călin Popescu Tăriceanu. Din delegaţia de la Gorj ar fi făcut parte primari şi consilieri locali ai PNL, liberalii cerând organizarea unui congres extraordinar după alegerile din 25 mai şi clarificarea intenţiilor partidului, pe modelul deja iniţiat de fostul premier. Unii ar fi şi semnat pentru schimbarea dorită în PNL.

3 COMENTARII

  1. Avem presedinte , primvicepresedinte, mai e pana la tariceanu, oho….ani multi vor trece pana ce tariceanu se va ridica in ochii pnl.cred ca se va reface usl, cu tariceanu candidat la prezidentiale, chitoiu , ministrul finantelor, bugetului, economiei, dezvoltarii, stroe ministrul internelor, transporturilor , sanatatii si apararii.ce mai ramane, sport, mediu, justitie, le iau tot dumnealor ca ore suplimentare…..vedeti, toti membrii guvernului vor fi liberali, se dau usd-istii la o parte, sa primeasca pe liberali……realitatea va fi cruda, cand vor intra in ea taricenii……

  2. Crin Antonescu,nu este altceva decat o marioneta politica.El e de „dreapta”,dar primeste simbrie de la statul roman de 24 de ani.iar ca el sunt multi altii.Asa ca mai lasati-ne cu asa liberalism,sau habar nu aveti ce inseamna liberalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here