Gura târgului – Elevii corigenţi de la ,,Alexandru Ştefulescu”, mai tari în note decât olimpicii

397

Părinţii elevilor de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu, unitate de învăţământ sub ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sunt extrem de nemulţumiţi pe motiv că ar fi luat note de 8 şi 9, prin fraudă, şi elevi care au fost corigenţi sau la un pas de corigenţă, ei depăşind la note elevii olimpici. De asemenea, părinţii sesizează că în şcoală s-ar fi adunat, de la părinţii elevilor, bani de către membrii Consiliului de Administraţie, pentru a fi plătite subiectele la Evaluarea Naţională şi vigilenţa celor care au supravegheat desfăşurarea examenului. Se acuză directorul şcolii şi informaticianul instituţiei de învăţământ care ar fi implicaţi în circuitul banilor la Evaluarea Naţională.

6 COMENTARII

 1. Sa le fie rusine de asta se duc in clasa a 9 a si nu stiu sa scrie sa citeasca vai de capul lor invatatura cu bani nu merge in viata de asta se duce tara asta de rapa

 2. Profesorii care au rezolvat subiectele si cei care au dat copiute sa raspunda . Pentru bani ar face orice si nu mai au demnitate si respect pentru educatie. Ar trebui directorul sa isi dea demisia .
  Rusine, de 100 de ori .
  Felicitari ziarului pentru ca expune nemultumirea parintilor si elevilor de la aceasta scoala.

 3. Din partea ,,SIFONARILOR,, Dragi parinti,ce ma bucur ca ati realizat cat de pacaliti ati fost unii!!!!4 ani ati platit notele mari cu pregatiri in turma si cu mita la Aurelul mamii ce se plimba prin lume;;In prostitutia EUROPEANA sa mai violeze cate o,, maicuta,,sau cate o englezoaica SAAAC!!! Obliga profesorii sa dea 10 la toata turma ce cotiza

 4. Daca acest director a fost cercetat pentru tentativa de viol sa isi dea demisia imediat.
  ISJ ar trebui sa cunoasca situatia , De ce mai este in functie????????? numai suspiciunea de tentativa de viol lasa multe intrebari.
  Bai oameni buni ar trebui sa mergem in fata inspectoratului sa cerem demisia .
  Daca este adevarat ceea ce am citit si in alte ziare ca acest director a fost cercetat pentru tentativa de viol e grav. Victima ar fi o profesoara de religie din scoala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here