Gura târgului – Consilierul Golu ameninţă pentru privatizarea sălii de operaţie a Spitalului Rovinari

1177

Tiberiu Golu, oftalmolog la Spitalul Rovinari, fost director medical şi în prezent consilier local, a insistat, recent, cu o nouă adresă la Comitetul Director al unităţii medicale, să se privatizeze sala de operaţie a clinicii.
Golu nu se dă în lături nici de la ameninţarea membrilor acestui organism, să privatizeze sala pentru că vrea să o închirieze chiar el.  Membrii Comitetului Director al Spitalului sunt total împotriva acestui demers al consilierului PNL pe care îl găsesc incorect şi care sfidează interesul local.

3 COMENTARII

  1. A devenit un obicei deja pseudoprivatizarea serviciului medical,cand pe banii nostri,atatia cat sunt,in unitatile sanitare de stat trebuie sa dai spaga doctorului pentru ca altfel mori la usa lui,sa cumperi medicamente si materiale sanitare scoase din spitale si duse in farmacii anume.
    Domnilor doctori,daca sunteti asa tari,construiti ceva nou si profesati acolo !Sau e bun si salariul cadut primit de la stat!

  2. Conducerea Spitalului Rovinari este pe dinafara. o directoare care nu poate sa termine o propozitie , un director medical picat din cer si o directoare economica care a tocat banii unitatii dupa cum a vrut primaria. Cu asa oameni ne ducem pe rapa.
    Eu am auzit pe dr. Golu ca are promisiuni de la primarie pentru inchirierea salii . In acest caz conducerea nu are cum sa comenteze, ca zboara.

  3. Golul este finul lui Dian Popescu care are influienta asupra lui FILIP.De aceea sta Golu pe la usa lui Filip sa_spuna numai prostii,altfel cum ar fi ajuns consilier local.Poate se va sesiza cineva si va observa ca fiind consilier si-a abrobat sume de miliarde pt aparatura medicala pe care o foloseste la cabinetul lui de la Motru.De citiva ani de zile Golul REFUZA systematic sa faca consultatii in policlinica spitalului cu aparatele cumparate de PRIMARIA ROVINARI.DAR DACA PACIENTUL ARE BILET DE TRIMITERE (PE CARE IL DECONTEAZA LA CAB DE LA MOTRU)SI 50 DE LEI SE INDURA SI_LCONSULTA IN SPITAL.DE ASEMENEA DE ANI DE ZILE GOLU LA ORA 12 PLEACA DE LA SERVICIU LA CABINET LA MOTRU CINE IL INTREABA DE CE PLEACA ? SI ATUNCI CUM SA NU I_A SALA DE OPERATIE.Daca chirurgul Ivanov de la SADU si TATARU DE LA TG_JIU au fost declarati incompatibili GOLUL cum o fii?POATE INTR_O zi nE V_A spune A.N.I
    DOMNULE PRIMAR AI GRIJA CA GOLUL SI CU ALTI CITIVA ISI DORESC INCHIDEREA SPITALULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here