Gura târgului – Concedii pe bandă la Poliţia lui Urdea

335

Poliţia Locală Târgu-Jiu, condusă de Florin Urdea, ar avea în libere, destul de dese, conducerea unităţii. Inclusiv directorul Urdea nu ar da prea des pe la muncă, lucru sesizat la vârful Primăriei Târgu-Jiu.
Tot aici s-ar fi sesizat că nu numai Urdea dar şi Drăghescu, juristul Poliţiei Locale(pentru care s-a creat Serviciul Juridic deşi unitatea are un singur jurist) dar şi Popa şi Draica, şefi în cadrul instituţiei, ar sta numai în libere şi în concedii de odihnă, în timp ce corupţii din poliţia locală ar huzurii.

6 COMENTARII

  1. Da. Așa este, atât Draghescu cât si soția sa ce lucrează acolo, in fiecare zi merg acasă câte 2 ore in timpul programului fiind ambii si asta este valabil pentru aproximativ toți cei ce sunt TESA acolo, Mergeți si filmati o zi întreaga acolo sa vedeți că-ți respecta programul de lucru…….nici 5 la suta……..vorbește lumea ca directorul trece pe acolo doar când își amintește, angajații fac si ei la fel…..primarul doarme ai el, nu vede nimic……

  2. In calitate de locuitor al acestui oras va cer totodata avandsi atributia lagala in acest sens, sa incepeti curatenia in aceadta institutie incepand cu directorul executiv al acesteia pana la ultimul angajat. In aceasta institutie a statului pe care o aveti in subordine domneste un adevarat haossi colcaie de incompetenti care nu stiu cum sa-si mai umfle buzunarele fara a face nimic altceva decat sa coloreze niste grafice,sa se joace la calculator prin birouri,sa cheme subordonatii care stau zi de zi in strada si de pe urma carora isi iau salariile prin comisiile de disciplina,sa comita fel de fel abuzuri si ilegalitati,infractiuni,etc… Interesativa domnule primar ce salarii au acesti sefi de servicii si birouri si ce salarii au politisti locali care sunt in strada zi de zi si noapte de noapte,despre concursurile trucate care s-au tinut si inca se mai tin in institutie( Calinoiu,Borogean,Moldoveanu… Va spun ceva aceste nume domnule primar?),despre cum a fost si este intocmita organigrama acestei institutii(per persoana) fiind infintate servicii pentru anumite persoane numai pentru faptul de a beneficia de aceste functii in cadrul acestei institutii existand 4 servicii si un birou de ordine publica,despre cum au fost trmisi sa efectueze cursurile de formare initiala politisti locali care nu au nici-o legatura cu ordinea publica si circulatia rutiera in timp ce politisti locali din cadrul derviciilor respective nu le au efectuat astfel cheltuindu-se bani inutil,despre cum a-ti fost indus in eroare semnand un contract de prestari sevicii de ordine publica care incalca regimul de finantare al acestei institutii,despre modul in care au fost achizitionate echipamente , materiale,autoturisme care au fost casate si datorita acestui fapt un anumit sef de serviciu este cercetat penal actualmente si lista ar putea continua dar ma opresc aici sperand ca restul de ilegalitati sa le constatati dumneavoastra cu toate ca directorul acestei institutii este fiul secretarei dumneavoastra… Si gura targului mai spune ca dumneavoastra o sa va folositi influenta in cazul celor 15 politisti locali cercetati penal pentru fapte de coruptie fiind stiut faptul ca printre acestia se afla si directorul executiv al acestei institutii Urdea Florin nescapand nici el de vizita mascatilor. Poate va intrebati de unde stiu toate aceste! simplu..! De la domnii politisti locali! Dumneavoastra de cate ori a-ti stat de vorba cu ei domnule primar?

  3. Asta se întâmpla când o instituție nu este condusă in mod real, fiecare face ce vrea, cum vrea, nu este nimeni tras la răspundere, fiecare acționeaza după bunul sau plac, DEBANDADA…..

  4. este vorba de juristul Drafgescu Romica care a lucrat la silvic? acesta a distrus salariatii si a adus un prejudiciu unitatii de 11 miliarde lei vechi. nu va incurcati cu acesta va face [propbleme la salariati. afara cu el din justitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here