Gura târgului – Ciurel strâmbă din mustăţi pentru purtătorul de cuvânt de la Pandurii

276

Lui Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, nu i-a picat prea bine nominalizarea jurnalistului David Constantin pentu funcţia de purtător de cuvânt la CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Pentru că cel dorit de Eugen Pârvulescu a prestat la o publicaţie în care activitatea CEO era criticată des, Ciurel ar vrea ca preşedintele clubului să aleagă o altă porta-voce pentru Pandurii. În lumea sportului gorjean este vehiculat acum numele jurnalistului Sorin Călugăriţa pentru funcţia de purtător de cuvânt la Pandurii, postul fiind de altfel încă ocupat, în acte, de Monalisa Popescu, aflată în concediu medical.

4 COMENTARII

  1. Sorin Calugarita este un profesionist si poate fi cooptat la club, cred chiar ca ar fi omul potrivit pentru comunicare cu suporterii si mass media, pentru a scoate echipa din scandalurile de presa in care a bagat-o Condescu. E un bun comunicator dupa cum a aratat la emisiunile tv si se pricepe destul de bine la sport. E bum de purtator de cuvint ceea ce la Pandurii nu a existat niciodata dar nu pentru munca de jos ca ofiter de presa.

    • Avand in vedere cati bani a incasat dl Sorin de la Condescu, atat de la sindicate, cat si din club, putem spune ca a fost dintotdeauna… ceva purtator platit mai bine decat angajatii!!! Asa ca nu e nicio noutate! Dar de ce ar vrea cineva sa aduca la club un amic, vechi amic, al lui Condescu?

  2. Sa l ia pe Alin Sipanu ca oricum desi este functionar la Consiliul Judetean scrie sub numele de Cristi Popescu la Gorj Exclusiv . Oare Politia doarme in bocanci ?

  3. Daca e vorba de incompatibilitate si nenea asta de scriati acu cateva zile ca l-au pus acum purtator de cuvant David Constantinescu scrie la Pandurul cu acelasi nume Cristi Popescu ca si Alin Sipanu la Exclusiv. Cata lipsa de inspiratie sau o fi Cristi Popescu nume universal pentru cei care scriu sub acoperire despre institutiile unde lucreaza. As fi curios sa aflu cand va fi un scandal la echipa la Pandurii domnul David Manga asta- stie el de ce i se spune asa – ce va scrie el la ziar si ce va scrie in comunicatele pentru ziaristi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here