Gura Târgului – Angajatul Mitropoliei Oltenia şi un jurnalist din ograda lui Condescu, în cursa pentru postul de manager la ŞPA

180

Trei candidaţi şi-au depus proiectul de management în cursa declanşată de Consiliul Judeţean Gorj privind ocuparea postului de manager la Şcoala Populară de Artă(ŞPA) din Târgu-Jiu, post ocupant anterior de către Viorel Gârbaciu.

Deşi nu s-a dorit să se cunoască numele candidaţilor, potrivit regulamentului enunţat de Mădălina Ciolocoi, se ştie că un jurnalist de la postul TV al sindicalistului Marin Condescu şi-ar fi depus dosarul de candidatură, asta alături de Gabriel Zamfir, angajat al Mitropoliei Olteniei, fiu al fostului şef pe administrativ al instituţiei din Bănie, şi zice-se frate cu dirijorul Florian-Gheorghe Zamfir de la Filarmonica Olteniei. Cel din urmă ar avea cele mai multe şase la funcţie, urmare a pregătirii sale, dar şi a ajutorului venit de la Cel de Sus(Mitropolitul Irineu). Gabriel Zamfir a jurizat mai multe festivaluri-concurs iniţiate de Viorel Gârbaciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here