Gunoaiele de pe traseul Novaci – Rânca, în atenția angajaților Consiliului Județean

318

O echipă din cadrul Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare (SJGDAS) Gorj a identificat, la sfârșitul săptămânii trecute, mormane de gunoaie, pe traseul Novaci-Rânca. Aceștia au plasat, în mai multe zone, mesajul ,,PĂSTRÂND CURĂȚENIA, RESPECTAȚI NATURA” și  au decis să organizeze o acțiune de colectare a deșeurilor, fiind așteptați la aceasta și voluntari.

,,PĂSTRÂND CURĂȚENIA, RESPECTAȚI NATURA”, acesta este mesajul transmis de reprezentanții strangere gunoaie (7)Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare (SJGDAS), din cadrul Consiliului Județean Gorj, textul fiind ștanțat în mai multe locuri vizibile de pe DN 67 C Novaci – Rânca. Pe acest traseu, salariații SJGDAS Gorj au depistat numeroase zone ce par a fi adevărate gropi de gunoi.

Acțiune de colectare a gunoaielor
Pentru a proteja natura și pentru a asigura un mediu optim pentru turiști, în perioada următoare se va organiza o acțiune de colectare a deșeurilor din zona Novaci-Rânca. “S.J.G.D.A.S Gorj a identificat mormanele de deseuri pe traseul Novaci – Rânca. În curând vom organiza o acțiune de strângere a acestora. În speranța că vor fi voluntari, contactați -mă la nr. de tel. 0767472059. Vă asteptăm alături de noi”, a anunțat Sandu Ovidiu-Borugă, angajat al Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare (SJGDAS) Gorj.
strangere gunoaie (3)Deja mai multe persoane și-au anunțat prezența la acțiunea de colectare a deșeurilor de pe traseul Novaci – Rânca, așteptându-se ca numărul voluntarilor să crească până la momentul plecării în teren.
Acțiunea se va desfășura în data de 16 august sau a doua zi, în funcție de vreme și de echipa care se va forma, fiind de parcurs 18 kilometri.
Vor participa 20 de angajați ai SJGDAS Gorj, un grup de copii de la DGASPC Gorj, angajați ai Salvamont Gorj și voluntari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here