GT RADIAL WINTERPRO HP

881

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate. Printre acestea se numără și GT Radial.

Marca GT Radial este subsidiară grupului indonezian Giti Tire, poziționat pe locul 11 în rândul celor mai mari producători de anvelope din lume în materie de volume și venituri generate.

GT Radial oferă o gamă diversificată de modele destinate autoturismelor, camionetelor, camioanelor și autobuzelor, în peste 100 de țări din întreaga lume.

Urmând ultimele tendințe în materie de cercetare și dezvoltare, GT Radial oferă produse de calitate superioară, cu o bază de producție competitivă utilizând tehnologii inovatoare în dezvoltarea compozițiilor utilizate în benzile de rulare ale modelelor de anvelope, precum cele din seriile Champiro și Maxmiler.

GT RADIAL WINTERPRO HP este o anvelopă de iarnă proiectată pentru a accentua performanțele la rulare ale automobilelor, mai ales în condiții de aderență redusă. Pentru a obține tracțiune maximă atunci când carosabilul este acoperit cu zăpadă, WINTERPRO HP dispune de numeroase lamele înguste prezente pe banda de rulare care au rolul de a maximiza numărul punctelor de contact, în timp ce canelurile longitudinale, prezente pe întreaga circumferință a anvelopei, asigură evacuarea eficientă a apei cu scopul de a reduce considerabil riscul de acvaplanare.

Compoziția benzii de rulare menține nivelul maxim de elasticitate al anvelopei chiar și la temperaturi de sub 0 grade facilitând astfel aderență optimă.

Modelul GT RADIAL WINTERPRO HP este disponibil în dimensiuni cuprinse între 16 și 19 inch, cu o lățime maximă de 255 mm și indice de viteza V.

Descoperă întreaga gamă de anvelope GT Radial direct pe www.janta.ro

Încearcă experiența JANTA.ROcel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru iarnă cu anvelope, jante sau roti complete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here