Groapă, gaură, lipsă, pauză în fața Primăriei Vladimir și a postului de poliție din comună!

1867

Cel puțin trei luni au trecut de la excavarea unei gropi imense în fața Primăriei Vladimir, autoritățile încercând să realizeze, printr-o firmă de construcții, lucrări la rețeaua de apă pluvială. Deși au trecut însă sărbătorile pascale, și perioada de urgență, firma de construcții a dispărut din peisaj, cu tot cu lucrători și cu utilaje. Groapa imensă și noroiul au rămas însă, afectați fiind atât cetățenii care se adresează primăriei și poliției, angajații celor două instituții, dar și clienții unei unități comerciale aflate vizavi de primărie. Toți se întreabă când se vor termina lucrările, abandonate de constructor, probabil din lipsa banilor, dar neasigurate, orice participant neatent la trafic putând să cadă cu tot cu mașină în hăul săpat în asfalt.

Inspectoratul de Stat în Construcții Gorj, sesizat pentru lucrările exorbitante la grupul sanitar de lux din curtea școlii din Andreești, care a costat autoritatea 5,5 miliarde de lei vechi, grup fără apă curentă și ținut sub cheie de reprezentanții unității de învățământ, ar putea să dea un ochi și la lucrările situate la o jumătate de kilometru mai încolo, chiar în fața primăriei din Andreești.
Inspectorii de la ISC Gorj ar putea vedea cu ochii lor cum arată o lucrare neasigurată în fața a două instituții etalon ale comunității, primăria și poliția, cum intră polițiștii în curtea unității, având groapa la poartă, cum se circulă în centrul comunei, într-un cuvânt bătaia de joc a constructorului și nepăsarea primarului, care așteaptă finalizarea lucrării, din biroul său.
Felul cum arată lucrarea în cauză din Vladimir creionează toată situația de lucrări din comună. În localitate rețeaua de apă e terminată din 2012, dar nici acum nu e recepționată, drumul comunal de face legătura dintre Andreești și Frasinu este în aceeași situație, nefiind recepționat de 12 ani, în timp ce la rețeaua de apă, la Motești, localnicii s-au branșat la conductă fără ca lucrarea să fie recepționată.
Groapa din centrul comunei Vladimir va rămâne astfel descoperită cel puțin până la alegeri, deoarece banii s-au cam terminat, iar fără o rectificare investiția are crucea pusă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here