Grindeanu: Vom folosi calea legală – abrogare, prorogare pentru a nu intra în vigoare

226

Premierul Sorin Grindeanu a precizat sâmbătă seara că duminică Guvernul se va reuni într-o şedinţă de urgenţă pentru abrogarea OUG 13.

”Folosesc termenul abrogare pentru că aşa este…Am văzut dezbatere inclusiv din acest punct de vedere, e termenul folosit de către Administraţia Prezidenţială atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanţă. Vom găsi calea legală – abrogare, prorogare – ca să nu intre în vigoare, ca să fiu cât se poate de clar”, a anunţat Sorin Grindeanu la Palatul Victoria.

Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei îşi asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a mai anunţat, în această seară, premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

”Închei prin a vă spune că doresc în continuare a pune în practică programul de guvernare pentru care noi am fost votaţi. Mai avem în primul trimestru 12 puncte pe care trebuie să le adoptăm prin şedinţele de guvern şi măsurile pe care le vom lua astfel încât ceea ce au votat românii să se regăsească în viaţă lor de zi cu zi.” a mai declarat prim-ministrul. (A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here