Grigoraș, primul adversar oficial din 2016!

266

La un an de la despărțirea de Pandurii, Petre Grigoraș a semnat cu o nouă echipă din Liga 1, finalul de an 2015 oferindu-i un contract cu vicecampioana în exercițiu, ASA Târgu Mureș.
De când a plecat de la Pandurii, Grigoraș nu a mai antrenat în Liga 1 și coincidența face ca primul adversar pe care-l va întâlni să fie chiar fosta sa echipă. ASA Târgu Mureș și Pandurii se vor întâlni la mijlocul lunii februarie în partida ce va conta pentru etapa a 24-a a sezonului regulat. Pandurii va căuta în acea perioadă punctul care să o pună și matematic în play-off, în vreme ce ASA Târgu Mureș, echipă ce se află acum pe locul 6, va avea nevoie de o luptă mai aspră pentru accesul în play-off, poziția acestora fiind serios amenințată de CSMS Iași și CS U Craiova.
Duelul dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii va prilejui și un duel și între doi tehnicieni care s-au contrat în câteva rânduri după ce Edi Iordănescu a ajuns pe banca gorjenilor după înlăturarea lui Petre Grigoraș. Cu toate acestea, cei doi antrenori au avut și momente în care s-au complimentat făcând ca duelul din februarie să devină unul foarte interesant.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here