Grigoraş mai vrea un fundaş stânga: “E un post mai puţin acoperit”

245

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, nu a ascuns faptul că şi-ar mai dori un fotbalist la echipă. Gorjenii au probleme în partea stângă a defensivei, după ce Florin Acsinte a fost exclus din lot. Jucătorul venit de la FC Botoşani şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, iar singurul capabil să acopere acest post, până acum, a fost Constantin Grecu. Eliminarea celui din urmă în partida din Cupa Ligii i-a pus creativitatea la încercare lui Petre Grigoraş. În meciul cu CFR Cluj, antrenorul a mizat pe Nikola Vasiljevic pentru a juca pe această poziţie.
“Da e adevărat, e un post mai puţin acoperit acum. Am tot întârziat să luăm o decizie vizavi de un fundaş stânga. A venit acea eliminare a lui Grecu, el era într-o formă destul de bună după ultimul meci din campionat. Vom vedea, săptămâna asta cred că vom lua o decizie”, a declarat antrenorul Pandurilor.
Grigoraş a mai spus că pentru a mai aduce jucători, gorjenii ar avea nevoie de o deblocare a situaţiei financiare sau de garanţii din partea acţionarilor: “Nu ne plângem, dar cunoaşteţi situaţia echipei. Nu poţi să mai aduci foarte mulţi jucători pentru că trebuie să avem nişte fonduri cu care să-i plătim măcar pe aceştia. Fiecare antrenor şi-ar mai dori să aibă tripluri pe posturi, nu dubluri, dar lucrul acesta necesită nişte costuri şi să sperăm că aceia care sunt în măsură să ne ajute se vor gândi şi la astfel de lucruri”.

Ratările i-au costat
După remiza de pe teren propriu din meciul cu CFR Cluj, tehnicianul Pandurilor a recunoscut că echipa sa ar fi avut rezultate mai bune dacă ar fi demonstrat mai multă eficienţă în faţă porţilor adverse. Petre Grigoraş a admis că ratările din meciul cu Chiajna le-au pierdut băieţilor săi calificarea în sferturile competiţiei.
“Până la urmă intervine valoarea jucătorului şi intuiţia lui. Da, am ratat foarte multe ocazii, cred că şi la Timişoara am ratat foarte multe situaţii, şi acum din poziţie clară unu la unu cu portarul, la Chiajna iarăşi am ratat singuri cu portarul. Sunt ocazii, iei partea bună a lucrurilor că ajungi acolo, şi speri ca într-o zi acele ocazii să se transforme în goluri pentru că am fi avut mult mai multe puncte sau am fi fost calificaţi mai departe şi în Cupa Ligii. Asta este viaţa, ăştia sunt, eu sunt mulţumit în mare parte de lotul de jucători”.
Grigoraş a dat garanţii că echipa va creşte în perioada următoare, iar fiecare fotbalist îşi va primi şansa: “Avem un lot destul de valoros şi am încredere în ei. Nu suntem 100%, vom fi în cel mai scurt timp, trebuie să am încredere în toţi, le voi da încredere tuturor jucătorilor, dar bineînţeles vom şi analiza greşelile care s-au făcut şi voi lua măsuri şi în privinţa asta”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here