Grigoraş îşi temperează elevii: “Acesta e nivelul nostru”

258

Pandurii a scăpat de prima înfrângere a sezonului în meciul cu FC Voluntari. Gorjenii au plecat cu un punct din această deplasare după ce gazdele au reclamat 3 penaltiuri neacordate. Deşi echipa noastră are pretenţii mari pe plan sportiv, antrenorul Petre Grigoraş ştie că fără bani este greu să-şi ţină fotbaliştii la un nivel foarte ridicat. Tehnicianul Pandurilor a admis că este mulţumit totuşi că trupa sa este neînvinsă în primele 5 runde.
“Toată lumea se aștepta la mai mult, dar ăsta-i nivelul nostru. Voluntari e o echipă nouă față de sezonul trecut. A fost și căldura care ne-a stors. Una peste alta sunt mulțumit de rezultat. În primul 11 al nostru n-a fost niciun jucător din echipa de start a sezonului trecut. E de înțeles că nu există omogenitate. Totuși, suntem neînvinși în campion și contează pentru etapele viitoare. Noi respectăm deciziile arbitrului, nu stau să vorbesc despre asta acum. Sper să se facă rost de ceva bani pentru a le mai obloji rănile jucătorilor. Nu suntem singura echipă cu probleme, dar trebuie tras un semnal de alarmă”, a spus Grigoraş.
Lucian Sânmărtean, fotbalistul în care gorjenii îşi pun speranţe de titlu în acest an a declarat că pandurii pot considera că au câştigat un punct în jocul de duminică: “A fost un meci echilibrat. Ambele echipe au încercat să arate fotbal. Nu a fost un meci spectaculos. Cred că e un punct câștigat de noi. Am făcut un meci bun, iar arbitrajul a fost foarte bun”. Sânmărtean a mai spus că va fi în formă optimă după pauza competiţională şi nu consideră că are de luat vreo “revanşă” în meciul următor contra Stelei.
“Meciul cu Steaua este foarte important pentru noi. Jucăm acasă, vrem să câștigăm. Avem o săptămână să ne pregătim. Etapa viitoare n-am nimic de demonstrat Stelei. Nu stau să demonstrez ceva cuiva. Arăt ceea ce am de arătat în toate rundele, nu doar într-un meci. Fizic nu sunt încă pregătit, am venit destul de târziu la echipă, cred că după această pauză mă voi pune la punct”, a declarat mijlocaşul Pandurilor.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here