Grigoraş este tranşant, Steaua oferă prea puţin pentru Roman / “Nu e un preţ corect!”

316

Nici nu a apucat să evolueze sub tricolor, pentru prima reprezentativă, că au şi început să apară ofertele pentru Mihai Roman. La bază stau evoluţiile în creştere din campionat, iar Steaua se pare că ar fi făcut deja o primă ofertă, una cu care gorjenii însă nu ar fi de acord.

După doar 15 meciuri jucate în campionat pentru echipa gorjeană, Mihai Roman a devenit interesant pentru Steaua, însă cei de la Pandurii spun că nu a fost deschisă nicio discuţie cu acest subiect, doar presa punând-o pe tapet. “Am văzut şi eu la televizor şi în presă, dar deocamdată nu este nimic oficial, nu a avut loc nicio discuţie din câte ştiu eu între cele două cluburi, sunt zvonuri deocamdată”, a declarat Petre Grigoraş, cel care l-a adus pe Mihai Roman în această vară la Pandurii după un sezon nu foarte reuşit la Săgeata Năvodari. Din punctul meu de vedere, am şi declarat că el are nevoie de jocuri, are nevoie de Pandurii, aşa cum şi noi avem nevoie de el momentan. Cred că ar fi totuşi destul de greu ca Steaua să îl ia momentan, din punctul meu de vedere. E un jucător cu calităţi foarte bune, pe care eu îl apreciez foarte mult, are şi tinereţea şi valoarea de partea lui, a început să joace din ce în ce mai bine în ultimul timp, pentru că a avut o perioadă la Săgeata când nu a evoluat, în urma unei accidentări, a avut o cădere în evoluţie, dar eu am mare încredere în el”, a mai declarat Grigoraş.

“Nu i-aş da drumul”
Discutând pe marginea sumelor vehiculate pentru eventualul transfer al lui Roman de la Pandurii la Steaua, Grigoraş a spus răspicat că valoarea atacantului său este alta: “Din punctul meu de vedere, 600.000 de euro nu e un preţ corect, e prea puţin, cu 600.000 de euro, eu, dacă aş fi conducător la Pandurii Târgu Jiu, nu i-aş da drumul”, a spus antrenorul gorjenilor. Acesta a mărturisit că, în urmă cu câteva săptămâni, pentru a-l urmări pe Matulevicius au fost la Târgu Jiu reprezentanţii unor cluburi din Coreea şi Kazakhstan, dar aceştia au pus ochii pe Mihai Roman.

Nici jucătorul nu ştie nimic
Roman, care nu a jucat contra celor de la FC Botoşani din cauza suspendării venite ca urmare a celor patru cartonaşe galbene primite până acum, a vorbit cu Grigoraş despre ceea ce se zvoneşte şi i-a spus acestuia că el nu a vorbit cu nimeni despre niciun transfer: “Dacă va fi să fie transferat, înseamnă că şi Steaua o să-l dorească foarte mult, şi Pandurii o să fie foarte mulţumită, altfel va mai rămâne aici puţin, că are timp. Am discutat cu el, chiar am făcut şi o glumă pe baza asta, să nu se gândească în altă parte, să se gândească la noi. Nu ştie absolut nimic, nu a vorbit absolut nimeni nimic cu el, ce am citit noi în presă a citit şi el, deci nu se pune problema, nici n-ar fi normal acum, când mai sunt câteva etape, ca un club să ia legătura cu un anumit jucător”, a mai declarat Petre Grigoraş.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here