Grigoraș e îngrijorat, dar și optimist

313

Pandurii continuă să rămână un mare semn de întrebare în ceea ce privește evoluțiile din acest sezon. Echipa gorjeană se zbate, fără succes deocamdată, să părăsească zona fierbinte, iar Grigoraș speră să readucă Pandurii pe linia de plutire până nu e prea târziu.

Amicalul Pandurilor de la Severin cu CS U Craiova nu a avut deloc darul de a aduce o atmosferă mai destinsă în vestiarul gorjenilor înaintea dificilei confruntări cu ASA Târgu Mureș din campionat. Jocul echipei i-a arătat lui Grigoraș două fețe diferite, una care-i dă speranțe tehnicianului, alta care-i dă bătăi de cap: “Orice joc îţi poate arăta faţa echipei, mai bună sau mai rea. Într-adevăr a fost un joc care nu ne-a căzut bine, dar eu sunt optimist, a fost o primă repriză bună pentru noi iar atunci când am avut o echipă aproximativ aproape de ceea ce-mi doresc eu, nu pot să fiu foarte îngrijorat. Îngrijorător este că până la final am pierdut 3-0, fără drept de apel, puţin ruşinos şi asta trebuie să mă îngrijoreze pe mine, pe colegii mei şi pe jucători”, a declarat antrenorul Pandurilor despre partida pierdută în fața celor de la CS U Craiova. Tehnicianul echipei gorjene consideră că intervenția președintelui de la finalul partidei de la Severin, în vestiarul Pandurilor, a fost una normală în contextul în care echipa continuă pe linia dezamăgirilor: “A fost o discuţie absolut normală, preşedintele a venit şi a discutat cu echipa şi atât, nimic mai mult. A transmis ce trebuia să transmită după o evoluţie slabă la Cluj, o evoluţie slabă şi în amicalul cu Craiova, nu putea să transmită decât lucrurile pe care le-a simţit şi sunt total de acord cu dânsul în tot ceea ce a spus”, a punctat Grigoraș

Obiectivul nu este în pericol, spune Grig
Chiar dacă echipa se află acum într-o poziție ce te pune în postura de a te gândi mai mult la evitarea retrogradării, Petre Grigoraș este de părere că Pandurii poate atinge obiectivul, acela de a termina în primele 6. “Încă am convingerea că ne vom atinge obiectivul. Şi jucătorii au această convingere, 100%. Am discutat cu ei, şi ei sunt supăraţi pentru ceea ce se întâmplă acum dar eu cred în echipa asta până la final”, a declarat antrenorul Pandurilor. În momentul de față, după aproape o treime din acest campionat, Pandurii se află la opt puncte distanță de locul 6, ultimul care permite echipei clasarea în obiectiv, însă situația nu este compromisă, orice rezultat direct pozitiv sau o serie de două sau mai multe victorii consecutive putând pune trupa lui Grigoraș pe o trasă care să o ducă aproape de locurile visate.

Răduț nu joacă cu ASA
Accidentat în săptămâna de dinaintea partidei cu U Cluj, Mihai Răduț continuă să fie absent de la antrenamentele Pandurilor. Deși se spera ca pauza lungă dedicată meciurilor echipei naționale să fie suficientă pentru recuperarea mijlocașului transferat în această vară de la Steaua, lucrurile nu merg în ritmul dorit de antrenor, așa că Grigoraș va trebui să caute o altă variantă de echipă, fără Răduț în linia mediană: “Din păcate Răduţ este ieşit din calcule pentru meciul cu Târgu Mureş, şi el şi Paraskevas 100% nu vor putea juca. Răduţ este un jucător important, care aduce un plus echipei, dar asta este viaţa, apar şi astfel de accidentări. E greu de suplinit un astfel de jucător, dar sperăm ca echipa să suplinească absenţa oricăruia din lot”, a declarat Petre Grigoraș despre absențele din lotul echipei gorjene pentru confruntarea cu ASA Târgu Mureș. Christou Paraskevas acuză și el dureri în zona inghinală și spune că ar fi vorba despre o hernie pe care însă medicii nu o văd. Jucătorul nu se antrenează și ar prefera să caute un remediu al acestei situații mergând acasă, în Cipru, însă rămâne de văzut care va fi varianta pe care o va alege clubul. Jucătorul cipriot se află în ultimul an de contract și este foarte puțin probabil ca el să mai joace în acest tur pentru Pandurii. Din iarnă, Christou va putea discuta și cu alte echipe pentru semnarea unui nou contract, Pandurii nepropunându-i până în acest moment prelungirea actualei înțelegeri.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here