Grig, ofertat pentru doi ani la Pandurii

277

Petre Grigoraș este deja de câteva zile în Slovenia alături de Pandurii și speră să semneze cât mai curând noul său contract cu echipa gorjeană. Prioritățile sunt însă altele acum, Grig concentrându-se, împreună cu Narcis Răducan, pe transferurile de jucători.

Grigoraș și-a început munca în al treilea mandat la Pandurii cu o zi specială pentru el, ziua numelui. Nu a fost însă cadonat și cu un contract, dar Grigoraș spune că discuțiile s-au purtat, propunerile conducerii sunt cunoscute, dar semnătura poate să mai aștepte câteva zile, până când lotul va fi și el complet: „Încă nu am semnat contractul pentru că evident, prioritățile sunt altele. Însă, propunerea conducerii de la Pandurii pe care mi-au făcut-o mie se referă la o durată de 2 ani de mandat. Probabil în zilele următoare o să și semnăm actele, dar sincer, întâi aș vrea să semnăm cu vreo 5-6 jucători noi!”, a declarat noul antrenor al Pandurilor, Petre Grigoraș.
Petre Grigoraș are la activ nu mai puțin de 110 meciuri la conducerea echipei gorjene în Liga 1 în cele două mandate anterioare, Pandurii fiind a doua echipă ca număr de jocuri din CV-ul tehnicianului, după Oțelul Galați, care l-a avut antrenor pentru 138 de partide, 121 în perioada 2005-2009 și 17 în 2013. În primul mandat la Pandurii, Grigoraș a adunat 83 de partide, între 13 octombrie 2010 și 15 ianuarie 2013, și încă 27 de partide, între 25 aprilie 2014 și 7 decembrie 2014. Între antrenorii care au condus echipa gorjeană în Liga 1, 13 la număr de la promovarea din 2015 și până în prezent, Petre Grigoraș este singurul care primește un al treilea mandat. Eugen Neagoe și Sorin Cîrțu au fost de câte două ori preferați ai președintelui Marin Condescu, iar Emil Săndoi, Viorel Hizo, Nicolae Ungureanu, Joaquim Texeira, Liviu Ciobotariu, Ionuț Badea și Edi Iordănescu au avut la dispoziție doar un singur mandat. Florin Bejinariu și Gabi Zahiu au fost interimari pentru perioade foarte scurte, iar Dorian Gugu a prins doar un meci în Cupa Ligii în această perioadă, 2005-2016. Dintre toți antrenorii ce s-au perindat la conducerea Pandurilor, în cei 11 ani de prezență pe prima scenă a fotbalului românesc, unul singur, Edi Iordănescu, și-a dus mandatul la capăt. Edi Iordănescu a semnat la venirea la Târgu-Jiu un contract pe un an și jumătate, contract pe care nu l-a reînnoit în această vară, fapt care a condus la revenirea lui Petre Grigoraș la Pandurii.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here