Greblă, director la FACIAS

1911

Fostul secretar al Guvernului, gorjeanul Toni Mihail Greblă, s-a alăturat Fundației pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS). „Având o experiență vastă în funcții de înaltă responsabilitate, precum președinte al Comisiei Juridice din Senatul României, judecător la Curtea Constituțională a României sau secretar general al Guvernului României, domnul Toni Greblă va contribui semnificativ, din poziția de director de Dezvoltare al FACIAS, la combaterea eficientă a abuzurilor statului și la consolidarea mișcării civice dedicate protejării drepturilor și libertăților civile”, a anunțat FACIAS.
De altfel, în perioada următoare, FACIAS va lansa o serie de proiecte civice, precum: conștientizarea de către cetățeni a drepturilor pe care aceștia le au în raport cu instituțiile statului; punerea în acord a legislației naționale cu jurisprudența CEDO în scopul îndeplinirii de statul român, într-un termen rezonabil, a obligațiilor financiare pe care le are față de cetățeni; responsabilizarea instituțiilor statului în a realiza o analiză transparentă a efectelor nocive ale tehnologiei 5G și identificarea unor soluții din partea instituțiilor publice în vederea susținerii tinerilor din centrele de plasament la împlinirea vârstei de 18 ani.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Aha! E o sinecură la firma securistului numit varan. Pisdiștii se regrupează, dar abuzurile au fost comise tocmai de către ei, cei care au condus toate instituțiile politizate ale statului. Pe de altă parte, personal, am sesizat FACIAS, dar firma varanului a mototolit cazul, pentru că nu își scot ochii între ei. Așadar, la groapa de gunoi a istoriei, tovarăși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here