Greblă despre Baican: ,,Sunt convins că va face treabă bună la SNLO”

177

grebla 006Senatorul Toni Mihail Greblă vede cu ochi buni schimbarea petrecută recent în Adunarea Generală a Acţionarilor(AGA) de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia(SNLO), unde pedelistul Ionel Manţog a fost înlocuit cu Gavril Baican, fost director al societăţii miniere.

De altfel, Baican a fost cel care l-a precedat în funcţia de la Patromin pe Toni Greblă, în momentul în care social-democratul a renunţat la funcţie pentru a deveni parlamentar. ,,Eu când am plecat de la Patromin l-am recomandat pe Baican ca fiind unul dintre posibilii mei succesori şi spre bucuria mea a fost şi ales. Sunt convins că va face o treabă bună şi în AGA a SNLO deoarece este unul dintre cei mai buni specialişti în minerit pe care îi mai are ţara asta”, a declarat ieri Toni Mihail Greblă, care a anunţat, de asemenea, că îşi doreşte un alt mandat de parlamentar anul viitor.

Da şi nu în locul lui Călinoiu

Întrebat insistent de presă dacă vrea să candideze la şefia Consiliului Judeţean Gorj, Greblă a menţionat, ironic, că ar face asta dacă actualul preşedinte Ion Călinoiu va fi avansat într-o înaltă funcţie politică la Bucureşti. De altfel, Greblă a fost dorit pentru această funcţie de o parte a colegilor de partid, însă conducerea PSD Gorj a stabilit deja persoana care va candida anul viitor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, adică Ion Călinoiu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here