Gravidele din Gorj preferă să nască la Spitalul Bumbești-Jiu

3295

Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu (Spital Sadu) este din ce în ce mai solicitat de viitoarele mămici. Potrivit managerului Aurel Stolojanu, acest spital se clasează pe locul trei în topul spitalelor gorjene, la numărul de nașteri, după Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești.

Dr. Damian Dițescu și dr. Ana Maria Drăgnei atrag ca un magnet viitoarele mămici.
Tot mai multe gravide aleg să-și aducă pe lume copiii la Spitalul Orășenesc Bumebești-Jiu. „Avem, de la spital sadu (3)începutul anului, 119 nașteri La ora actuală avem opt nou născuți. Vineri am avut 2 cezariene și o naștere naturală; luni am avut 3 nașteri și miercuri au fost tot 3. De obicei, în lunile septembrie- octombrie sunt cele mai multe nașteri”, a explicat dr. Ana Maria Drăgnei.
Proaspetele mămici se declară mai mult decât mulțumite de condițiile de spitalizare, precum și de modul în care sunt tratate la Spitalul Orășenesc Bumebești-Jiu. “Avem doar cuvinte de laudă pentru medici și asistente și pentru tot ce este aici. Sunt condiții bune în spital și suntem tratate foarte bine”, a spus una dintre mămicile internate la Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu.

Nevoie de neonatolog
Secția Obstetrică – Ginecologie din cadrul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu are dotări spital sadu (1)corespunzătoare, având inclusiv 2 incubatoare pentru bebeluși. Cu toate acestea, ar mai fi nevoie de personal medical. „Ar mai trebui un neonatolog, să nu avem emoții la nașteri. Nu am avut probleme până acum, pentru că am încercat să le prevenim. Dar neonatologul este chiar o urgență”, a confirmat dr. Ana Maria Drăgnei. Managerul Aurel Stolojanu spune că femeile optează pentru a naște la acest spital, în spital sadu (4)primul rând pentru medicii de aici, dar și pentru condițiile hoteliere oferite pacientelor. “În septembrie am avut 18 nașteri și în august 16. Suntem pe locul trei la nașteri, după Spitalul Județean și Spitalul Târgu-Cărbunești. Medicii noștri, dr. Damian Dițescu și dr. Ana Maria Drăgnei sunt solicitați de femei din tot județul”, confirmă Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu. La Spitalul Sadu se naște atât natural, cât și prin cezariană.
Minodora Sucea

3 COMENTARII

  1. Pai si la spitalul clinic judetean craiova sau la spitalul filantropia pardon daca imi mai aduc bine aminte din 1999 cand eram student spitalul nr 2 filantropia pe cine mai trimiteticu intetventii politice ca sa mai facut ieri un avort si a venit elicopterul smurd pentru bucuresti culmea nu craiova.

  2. La Târgu Jiu numai nenorociti .. M.am dus cu dureri din 2 în 2 minute si mi.au făcut diazepan. Am stat 2 zile internata doar pt analize de sânge și un ecograf. Am plecat pe semnatura din spital. Și am născut imediat a doua zi la sadu prin cezariana. Ca îmi coborâse placenta prea jos și puteamai sa fac hemoragie. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here