Graure a luat măsuri împotriva celor implicaţi în furtul de fier: “I-am făcut muncitori necalificaţi, apoi îi dau afară”

95

DeschidereDirectorul general al Complexului Energetic(CE) Turceni, Octavian Graure, nu a aşteptat încă rezultatul anchetatorilor în cazul furtului masiv de fier depistat înainte de Paşti la poarta unităţii energetice.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute a semnat deciziile de demitere din funcţii a celor implicaţi în această infracţiune, transformându-i pe toţi în muncitori necalificaţi. Urmează apoi chiar să îi dea afară pe cei implicaţi în reţeaua hoţilor de fier, asta dacă anchetatorii îi declară vinovaţi de infracţiunea depistată în ograda producătorului de electricitate.

Furtul de fier vechi din incinta CE Turceni nu a rămas fără urmări pentru cei care au pus umărul la realizarea infracţiunii, mai ales că anchetatorii au depistat nu un transport de fier vechi fără documente ci două. “S-au depistat două maşini. (..)Erau carcase de motoare”, a explicat Graure care a anunţat că deja i-a sancţionat pe cei cercetaţi în dosarul furtului de fier vechi. “Pe gestionara Trăznea, pe şeful pazei, Sorin Dinu, pe fata de la cântar, Cârcotă, şi pe unii dintre gardieni i-am sancţionat deja. Ei au primit deciziile şi chiar le-au semnat. De săptămâna trecută sunt muncitori necalificaţi”, a declarat Graure care promite că îi va lăsa fără loc de muncă pe cei care au îndrăznit să fure din incinta CE Turceni.

Se identifică materialele

Acum poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj sunt în plină anchetă a celor implicaţi în furtul de fier de la CE Turceni. În paralel se verifică gestiunea lui Trăznea şi se identifică materialele furate şi cele aflate în documente să se vadă dacă s-au mai efectuat astfel de transporturi fără documente legale. Se vehiculează că nu numai două maşini au trecut de porţile CE Turceni în ziua în care hoţii au fost prinşi.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here