Grapini şi-a inaugurat cabinetul cu numărul opt la Sibiu

178

Eurodeputatul conservator Maria Grapini şi-a inaugurat, vineri, în municipiul Sibiu, biroul de reprezentare, anunţând că urmează să deschidă cabinete asemănătoare, până în vară, la Deva şi Harghita.

“Am ales Sibiul, pentru că am o colaborare foarte bună cu filiala, în calitate de vicepreşedinte al Partidului Conservator. În al doilea rând, am considerat că, geografic vorbind, cele opt cabinete trebuie să fie repartizate echilibrat în ţară şi Sibiul nu putea să lipsească pentru că e aici, central şi oamenii pot să vină nu numai din municipiul Sibiu, din judeţ, dar şi din judeţele limitrofe, la cabinetul europarlamentar”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Maria Grapini. Aceasta a spus că urmează să inaugureze luna viitoare, un nou cabinet, la Deva.
Eurodeputatul conservator şi-a propus să aibă un cabinet şi în Harghita, unde niciun alt europarlamentar nu şi-a deschis până acum un cabinet.
Până în prezent, Maria Grapini deţine opt cabinete de europarlamentar: trei în judeţul Timiş, unul la Bucureşti, unul la Piteşti, altul la Focşani, unul la Târgu-Jiu şi unul la Sibiu. Până la vară, europarlamentarul Maria Grapini doreşte să aibă zece cabinete în ţară şi să ajungă să discute cu cetăţenii, cel puţin o dată pe lună, măcar în unele din aceste cabinete. Când este prezentă la Parlamentul European, Maria Grapini ţine legătura cu alegătorii şi cei care doresc să îi trimită petiţii, prin asistenţi.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here