Grădiniță cu program prelungit la Țicleni

853

Investiție de 700.000 de lei în orașul Țicleni. Autoritățile locale vor extinde și amenaja o grădiniță cu program prelungit la Școala Gimnazială nr.1 Țicleni.
Primăria propune reabilitarea și extinderea pe orizontală a clădirii școlii cu un corp nou, adiacent imobilului. „Odată cu finalizarea investiției de față se dorește creșterea confortului oferit copiilor, realizarea de grupuri sanitare pentru elevi și cadre didactice, precum și pentru persoane cu dizabilități, rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, realizarea de finisaje și instalații noi, toate acestea contribuind la crearea unui mediu propice procesului de învățare. De asemenea, se dorește înființarea unei grupe de copii cu program prelungit, astfel devenind necesare noi funcțiuni în clădire, cum ar fi: un dormitor, o sală de clasă, o sală de mese, bucătărie și funcțiuni conexe acesteia”, se arată în caietul de sarcini.
Valoarea estimată a investiției este de 709.676 lei, fără TVA. Firmele de construcții pot depune oferte până pe data de 18 octombrie.
Școala Gimnazială nr.1 Țicleni este așezată în centrul orașului, pe strada Petroliștilor, în apropiere de primărie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here