Gorjul și-a stabilit reprezentantele la Memorialele “Gheorghe Ene” și “Gheorghe Ola”

389

Pandurii și LPS Târgu-Jiu și-au împărțit locurile la turneele de zonă ale Memorialelor “Gheorghe Ene” și “Gheorghe Ola”.
Finalele județene ale celor două competiții rezervate celor mai mici fotbaliști ce intră în competiții oficiale s-au disputat, ieri, la Târgu-Jiu, în Sala Sporturilor, în prezența a circa 100 de părinți și colegi. Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu contând pentru Memorialul “Gheorghe Ene”, unde pe teren au intrat copii de 9 ani, a fost unul extrem de echilibrat. După ce LPS Târgu Jiu a deschis scorul, Pandurii a egalat ducând meciul la loviturile de departajare. Grupa antrenată de Alin Poenaru la Pandurii a reușit să se impună în fața celei a LPS Târgu Jiu, antrenată de Gabi Răscol, așa că la Turneul de zonă al Memorialului „Gheorghe Ene”, în perioada 8-11 decembrie, vor merge tinerii jucători de la Pandurii.
În meciul contând pentru Memorialul “Gheorghe Ola”, la copii de 10 ani, câștigătoare a fost echipa LPS Târgu Jiu, pregătită de Vali Tîlvescu. LPS Târgu Jiu a surclasat în meciul decisiv pe Pandurii cu 5-0, echipa de copii a pandurilor de 10 ani fiind antrenată de Costică Frimu, victoria trimițând LPS Târgu Jiu în turneul de zonă al Memorialului “Gheorghe Ola”, ce va avea loc în perioada 1-4 decembrie.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here