Gorjul, pe podium la Balcaniada Factorilor Poștali

466

Trei olteni îi vor reprezenta pe poștașii români la Balcaniada Factorilor Poștali din toamnă, după ce sâmbătă au participat la etapa naţională a Marşului Factorilor Poştali, desfășurată la Drobeta-Turnu Severin. Între ei se regăsește și gorjeanca Despina Dragomir.

Pentru salariații din domeniul poştal, Balcaniada Factorilor Poștali este un eveniment reprezentativ și întotdeauna a oferit cea mai bună ocazie în care postașii s-au putut întâlni și sărbători. 84 de factori poştali din toată țara s-au întrecut la cea de-a 38-a ediție a Marșului, dintre care 42 de femei și 42 de bărbați.
România va fi reprezentată la Balcaniadă de către: la Femei: locul 1: Andreea Arsine – București, locul 2: Despina Dragomir – Gorj, locul 3: Marinela Szekely – Hunedoara. La Băieți: locul 1: Claudiu Costescu – Vâlcea, locul 2: Tiberiu Crăciun – Sibiu, locul 3: Constantin Văcărașu – Iași, locul 4: Florin Ciută – Dolj, locul 5: Marius Atomei – Neamț.
Radu Bălan, președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) filiala Gorj spune că gorjenii se mândresc cu reușita Despinei Dragomir. “Ne bucurăm că Despina Dragomir, colega noastră, a urcat din nou pe podium. O felicit și îi doresc succes la competiția din toamnă”, a declarat Bălan.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here