Gorjul pe blog – Sex la birou

227

28625Eficienţa angajatului se diminuează automat în momentul când e pus faţă în faţă cu fusta mini a colegei de birou sau cu decolteul şefei. Să fi asistentul personal al unei business-woman sexy se poate dovedi mult prea mult pentru mintea ta centrată pe un singur lucru.

Frumuseţea încântă până şi cel mai cinic ochi, dar nu e deloc recomandată de medic, mai ales la birou. E neproductivă. Scutul anti-rachetă o dată instalat, şi se rezolvă situaţia. Cel puţin pentru moment, că sateliţii mai dau şi ei eroare ocazional. Dar toxicitatea testosteronului din sânge creşte direct proporţional cu numărul de colege pe care le ai. Bine că mai ai şi alte chestii de făcut din când în când. Vezi bilanţul pe luna trecută sau pe luna în curs, ai de semnat o grămadă de hârţoage cu tot felul de aprobări, facturi cu nimicurile de birotică achiziţionate, tabeluri în Excel, comunicate 60592-0-sex_pe_biroude presă, lucruri din astea care cu adevărat contează în viaţă. Lucruri pentru care te trezeşti în fiecare dimineaţă cu un rânjet pe faţă, care nu e alt tău. Să nu te bată gândul să te plângi că faci chestii plictisitoare! Eşti nebun? Mai faci o cafea pentru şefă, o programare la cosmetică, la dentist pentru albirea dinţilor, sau la un cabinet de estetică şi reîntinerire, tot pentru ea. Prânzul vrea să îl servească tot la birou, deci trebuie să-i comanzi o pizza, sandwich-uri sau cheese-uri (n.r. cheeseburger), după caz. Dacă e genu’ de tipă care-şi face siesta după masă, poate trebuie să-i masezi şi tălpile (care o dor de la mersul pe tocurile de n+1 cm). Trebuie aşadar să înveţi un pic de kinetoterapie. S-ar putea să conteze pentru o viitoare promovare sau mărire de salariu. Vezi doar să nu-ţi transpire mâinile de la emoţii, că nu dă bine! Degetele de la picioare necesită întotdeauna o atenţie sporită şi multă răbdare. Dacă e brunetă, e bine. Dacă e blondă, ai grijă! Vezi să nu fie vreo Cosânzeană, că atunci ai dat de dracu’!

Sexgate autohton

Te paşte un scandal sexual de fiecare dată când îţi priveşti şefa în ochi şi te oferi să o asişti în diverse activităţi intelectuale. Discreţia şi continua atenţie la detalii te scot din tot felu’ de potenţiale sexgate-uri. Dacă eşti deştept, atunci măsura lucrurilor trebuie menţinută undeva pe linia de plutire. Să nu insişti! Să nu pari indiferent! Să nu o contrazici! Să nu fi de acord chiar cu orice zice ea, pentru că atunci poţi părea retardat! Nu fi prea umil dar nici prea plin de tine! Prea mult strică şi prea puţin nu e de-ajuns. Doctorul recomandă aventurile la birou, ca metodă de detensionare. Reţetele se eliberează ca pâinea caldă. După concediile de odihnă şi scutirile la educaţie fizică, e cea mai profitabilă afacere a sezonului. Mai în glumă, mai în serios, noi zâmbim şi mergem mai departe. Nu suntem cârcotaşi, că nu e cazul! Un singur lucru e cert. Ele dăunează grav sănătăţii unei relaţii.

Silviu Popescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here