Gorjul, cuprins de ninsori, Angajații SDN Târgu-Jiu, în acțiune pe drumurile naționale

286

Angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu intervin pe mai multe drumuri, pe DN 67D Godeanu și DN 67 C Transalpina acționându-se intens. Având în vedere prognozele meteorologice din zilele următoare, polei, ploaie înghețată și ninsori, directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a dispus revocarea ordinelor de ieșire din baze a unora din utilajele de deszăpezire și asigurarea în toate bazele a materialelor antiderapante.
Drumarii gorjeni sunt în alertă. Ninsorile au cuprins zona montană, iar angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu intervin pe mai multe drumuri, încă de ieri. Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, a confirmat faptul că pe DN 67D Godeanu și DN 67 C Transalpina (între Novaci și Rânca) s-a acționat cu mai multe utilaje și material antiderapant. De altfel, s-a acționat pe toate tronsoanele de drumuri naționale aflate în administrarea SDN Târgu-Jiu, împrăștiindu-se peste 150 tone de material antiderapant.
Date fiind prognozele meteorologice din zilele următoare, polei, ploaie înghețată și ninsori, directorul general regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a dispus revocarea ordinelor de ieșire din baze a unora din utilajele de deszăpezire și asigurarea în toate bazele a materialelor antiderapante.
Din fericire, drumarii gorjeni au reușit să facă față situației, astfel încât pe toate șoselele să se circule în condiții de siguranță.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here