Gorjul ar putea fi sondat a treia oară, pentru liniştea USL

285

Picture 017Diferenţele mari de procente care transpar din sondajul dat publicităţii de PSD, şi declaraţiile unora dintre membrii PNL, indică faptul că Gorjul s-ar putea situa pe lista judeţelor unde este necesară efectuarea unui al treilea sondaj de opinie. Dian Popescu, şeful PNL Gorj, ia în calcul o astfel de posibilitate, şi crede că la Gorj ar putea să se facă un al treilea sondaj, după cele comandate de PSD şi PNL. Asta implică intrarea în consens, şi costuri mai mari pentru USL.

“Dacă sunt diferenţe mari în sondaje se va cere o a treia casă de sondare”, a declarat joi Dian Popescu care a anunţat că cele două sondaje realizate la comanda PSD şi PNL trebuie mai întâi încrucişate la Bucureşti, după ce liderii USL se întorc din concedii. “Aceste sondaje trebuie încrucişate la Bucureşti. De la Bucureşti vor veni rezultatele care nu vor putea fi contestate de niciunul dintre liderii partidelor. Dacă există diferenţe semnificative o a treia casă va sonda”, a completat liberalul-şef care şi-a spus părerea despre sondajele apărute în Gorj.

ACD vrea echilibru

“În ultimele două săptămâni au fost ceva vibraţii pe piaţa politică, din punctul meu de vedere, datorate unor iresponsabili politici din cadrul USL care au pus pe piaţă aşa-zise sondaje. Şi eu şi domnul Petrescu, ca şi co-preşedinţi ai USL, avem responsabilitatea acestei alianţe întrucât am semnat un protocol cu câteva luni în urmă. Atunci USL-ul a decis că trebuie să îndemnăm lumea la echilibru şi să nu răspundem provocărilor puse în viaţa politică de unii membrii ai PSD”, a declarat Dian Popescu, avândul alături pe co-preşedintele de alianţă, Ilie Petrescu. “De asta nu putem acuza tot PSD-ul că a vrut să facă rău acestei alianţe. Au exista iresponsabili şi la dânşii cum probabil pot exista şi în partidele noastre, care din dorinţa de a crea o agendă a presei au aruncat pe piaţă aceste prostii, gen sondajele pe care le-aţi văzut”, a completat liberalul, susţinut îndeaproape de şeful PC.

Sondajele se doreau interne

Şeful PNL Gorj a subliniat apoi că, în opinia sa, dacă a deranjat ceva au deranjat doar cifrele nu sondajul în sine, mai ales că acesta trebuia să fie de ordin intern. “Sunt sondaje de lucru ale USL-ului şi aşa trebuiau să rămână. Dar au fost scurgeri..”, a completat Dian care susţine că nu ştie cine se face vinovat de transmiterea sondajelor către presă. “Trebuie să mergem înainte cu această alianţă, chiar dacă se fac unele erori”, a completat liberalul care a susţinut că nu se putea face sondajul în Târgu-Jiu în zece zile.

A.STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here