Gorjenii sunt atenţionaţi asupra falşilor angajaţi CEZ

208

Grupul CEZ atrage atenţia tuturor consumatorilor de energie electrică din Oltenia să legitimeze orice persoană care declară că este angajat CEZ sau Adrem Invest sub pretextul verificării contorului sau al deconectării şi solicită cu această ocazie achitarea unor sume de bani fără chitanţă. Obligaţia celui care vine în control este aceea de a prezenta legitimaţia de serviciu.

Serviciul de citire a contoarelor, precum şi a altor servicii(montare contoare, verificare, deconectare/reconectare a contoarelor electrice, sunt externalizate către societatea Adrem Invest. CEZ reaminteşte tuturor consumatorilor că orice angajat al Adrem Invest este obligat să prezinte legitimaţia de serviciu atunci când se prezintă la domiciliul consumatorului pentru a citi contoarul electric sau pentru a efectua alte servicii. De asemenea citirea contoarelor se face în zilele lucrătoare ale săptămânii. În situaţia în care contorul electric se află la limita de proprietate, clientul nu este solicitat de delegatul CEZ pentru citirea indexului. Totodată angajaţii CEZ sau Adrem Invest nu sunt autorizaţi şi nici nu trebuie să solicite sau să primească în teren sume de bani de la clienţii CEZ.

Angajaţii sunt obligaţi să prezinte legitimaţia, chiar şi la o simplă verificare
Florin Ciobanu, Director Divizie Servicii Integrate Adrem Invest precizează: „În contractul cu partenerul nostru CEZ sunt stipulate foarte clar serviciile pe care Adrem Invest le oferă şi pe care colegii noştri din teritoriu le prestează. Important este de ştiut că încasarea facturilor de energie sau a altor tipuri de taxe nu sunt stipulate în contract. În plus, persoanele autorizate în acest sens, atât cititori de contoare cât şi electricieni pot fi uşor recunoscuţi prin uniforma personalizată pe care o poartă, salopeta şi jacheta roşu cu albastru, precum logo-ul imprimat vizibil pe uniforma şi prin legitimaţia companiei pe care sunt obligaţi să o prezinte clienţilor. Orice persoana care nu este conformă cu regulile acestea, nu este angajat Adrem Invest şi nu poate presta niciun serviciu consumatorilor de energie electrica”.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here