Gorjenii sunt aşteptaţi duminică la Sărbătoarea Nucului

367

Consiliile de administraţie ale obştilor Valea Susenilor şi Straja Grivele îi invită pe gorjeni la cea de-a treia ediţie a Sărbătorii Nucului. Evenimentul are loc duminică, 15 iunie 2014, la intrare pe Valea Susenilor. Manifestările debutează la ora 13:00 cu o slujbă religioasă, urmată de alocuţiuni şi de un spectacol folcloric susţinut de Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu.

Sărbătoarea Nucului a ajuns la cea de-a treia ediţie. Organizatorii îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să participe la manifestare, duminică, începând cu ora 13:00, în Poiana cu Nuci de la intrare pe Valea Susenilor. Ca de fiecare dată, deschiderea va fi marcată printr-o slujbă religioasă în memoria fondatorilor obştilor Valea Susenilor şi Straja Grivele. La ora 13:30 sunt programate câteva alocuţiuni, iar de la ora 14:00 se dă startul distracţiei; programul de „Cântec, joc şi voie bună” poartă semnătura Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu. „Noi am pregătit un program frumos şi sperăm ca toţi cei ce vor fi prezenţi să se bucure de sărbătoarea noastră. Deja a devenit o tradiţie această manifestare, fiind la cea de-a treia ediţie”, confirmă Ion Măruţă, preşedintele Obştii Valea Susenilor.
De asemenea, atmosfera de petrecere va fi animată şi de Ansamblul Artistic al Liceului Bîlta, grupul Folcloric al Şcolii Dobriţa  şi ansamblurile folclorice ale şcolilor din Runcu. Partener media oficial al celei de-a treia ediţii a Sărbătorii Nucului este Cotidianul Gorjeanul.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here