Gorjenii pot plăti online taxele auto

588

Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj anunță gorjenii că, începând din această lună, taxele pentru permise de conducere, certificate de înmatriculare sau autorizații de circulație provizorie, se pot plăti online în cadrul portalului www.drpciv.ro, de către orice persoană fizică sau juridică.
Din octombrie, plata acestor taxe auto nu mai poate fi achitată în numerar la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, odată cu depunerea documentelor.
Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, au fost suplimentate modalitățile de încasare a tarifelor reprezentând contravaloarea permiselor de conducere, certificatelor de înmatriculare și autorizațiilor de circulație provizorie. Aceste servicii pot fi achitate prin intermediul a 1.013 unități CEC Bank și aproximativ 5.200 terminale de plată.
Terminalele de plată sunt amplasate în unitățile CEC și în rețeaua Zebrapay situate în supermarket-uri, mall-uri, magazine de proximitate sau universități.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here