Gorjenii mai au timp la dispoziţie pentru bilete la mare cu reducere

172

Trenul estival va circula până pe 8 septembrie, fapt pentru care gorjenii încă mai au timp la dispoziţie pentru a-şi achiziţiona bilete cu preţ redus. Vor exista legături între Constanța și stațiunile de la malul mării: Eforie, Neptun, Costinești, Mangalia, în intervalele orare cele mai solicitate.

Procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preţ întreg şi pentru biletul de copil, şi se aplică la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. În schimb, tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat/cuşetă se achită integral.
Potrivit companiei CFR Călători, se oferă reduceri: cu 21-30 zile anticipare faţă de data efectuării călătoriei, reducerea este 25%; cu 11-20 de zile mai devreme, reducerea este 18%; cu 6-10 zile mai devreme, reducerea este 10%. Discount de încă 5% pentru achiziţionarea online, prin serviciul „Cumpără Bilete CFR online”, la această reducere de 10%-25% oferită la cumpărarea cu anticipaţie, se mai adaugă şi un discount de 5%.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here