Gorjenii, groggy la Călăraşi! Pustai a speculat problemele pandurilor

1803

Pandurii Târgu Jiu a fost spulberată la Călăraşi de către trupa lui Cristi Pustai. Gorjenii au fost învinşi cu 4-0 de Dunărea, partida fiind tranşată în prima repriză. Bogdan Rusu (`21), fostul pandur Bogdan Şandru (`38) şi Ariel Lopez, în prelungirile actului întâi, au marcat pentru gazde. Reuşitele Dunării au venit la puţin timp după ce Şendroiu ratase o ocazie singur cu portarul. Cea mai mare oportunitate a vizitatorilor din partea secundă a fost şutul lui Patrick Popescu, respins de sub bară de Nicolai Calancea (`58). Trupa venită din Liga 1 a închis tabela în minutul 85, Georgian Honciu marcând cu un şut plasat din 17 metri. Pandurii au rămas cu un singur succes în nouă etape. Şi mai îngrijorător este că echipa lui Adrian Bogoi a primit nouă goluri în ultimele două partide. Runda viitoare la Târgu-Jiu vine Petrolul Ploieşti, una dintre formaţiile care îşi doresc promovarea în prima ligă.

Bogoi: Suntem naivi, facem greşeală după greşeală
Antrenorul Adrian Bogoi a declarat după înfrâgerea de la Călăraşi că accidentările din tabăra oaspeţilor şi erorile din defensivă au înclinat decisiv balanţa în favoarea echipei adverse. Mai mult, tehnicianul gorjenilor a declarat că mulţi dintre jucătorii săi sunt necopţi pentru acest nivel. ,,Am început foarte bine jocul, am stat în terenul advers 20 de minute, am avut o ocazie mare prin Şendroiu, care a ratat singur cu portarul. Apoi a intervenit chiar accidentarea lui Şendroiu, care jucase foarte bine până atunci, iar în momentul în care introduc un singur jucător se schimbă toată dinamica jocului nostru. În plus, am luat din nou două goluri din faze fixe. Astfel, după o primă repriză echilibrată, scorul la pauză era 3-0, meciul era jucat. Păcat că suntem naivi în apărare, ca la fiecare meci, sunt jucători care fac greşeală după greşeală, luăm goluri simple, la faze fixe, chiar dacă facem antrenamente specifice pentru a evita acest lucru. A lipsit Kazuki, accidentat, care nu s-a pregătit cu echipa în această săptămână. Trancă, de când a început campionatul nu e în plenitudinea forţelor, joacă la jumătate din capacitatea sa. Ceilalţi care intră pe postul său nu se ridică la nivelul ligii secunde, şi astfel pierdem mijlocul terenului. Sunt mulţi jucători care vin de la juniori, şi din punct de vedere fizic, al contactelor, le este greu să le câştige. Trei sferturi din echipă au 60 de kilograme, la duelurile unu contra unu sunt daţi la o parte”, a precizat Bogoi.

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – PANDURII TÂRGU JIU: 4-0 (3-0)
Stadion: Complex Municipal Dunărea – Teren 1 ”Ion Comşa” (Călăraşi);
Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti); Asistenţi: Ştefan Dumitrache (Palanca – Prahova) şi Cristian Daniel Ilinca (Craiova); Rezervă: Ionuţ Constantinescu (Galaţi); Observatori: Silviu Veronel Ioan (Galaţi) şi Florentin Barbu (Giurgiu).
Dunărea: Calancea – Mendy (`76, Ozcan), Bg. Şandru (cpt.), Al. Sîrbu, R. Crişan, A. Lopez, Rob. Boboc (`68, Gliga), Gab. Toma, Bawab (`60, Honciu), Ekollo, Bg. Rusu Rezerve: Krell – Zete, Sabangeanu, Preoteasa. Antrenor: Cristian Pustai.
Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă (cpt.), Vasilescu, Lu Yuefeng, Vişan, Nic. Cotolan (`76, I. David), Şendroiu (`17, Tănăsoiu), Du Ho Kim, P. Popescu, Rasoveanu. Rezerve: Al. Opriţa -Erhard, Rob. Bratu, R. Cristea, R. Filip. Antrenor: Adrian Bogoi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here