Gorjenii, fără gol marcat la reluarea ligii a 3-a

284

Cele două echipe gorjene angrenate în Liga a 3-a au avut parte de un debut gri închis, chiar negru, în sezonul de primăvară. Atât Pandurii II, cât și Minerul Motru au evoluat pe teren propriu, însă niciuna dintre cele două formații nu a obținut victoria, ba mai mult, niciuna nu a reușit să înscrie în primul joc oficial disputat în 2016.
Pandurii II Târgu Jiu a remizat pe teren propriu, la Rovinari, cu Performanța Ighiu într-un meci în care i-a trimis pe teren pe Lazar – Trocan, Celea, Brânzan (min. 72 David), Miroiu, Tudor, Pîrcălabu, Șendroiu (min. 61 Predescu), Dănăriciu (min. 78 Hemidi), Cocină, Mărgărit (min. 78 Dodoi).
Pentru minerii motreni, debutul returului a fost unul de coșmar, liderul seriei a IV-a din Liga a 3-a impunându-se clar la Motru, scor 4-0. ASU Politehnica Timișoara a deschis scorul în minutul 10 prin Todorov și a stabilit scorul pauzei prin Stancu, acesta marcând din lovitură liberă de la 17 metri în minutul 38. Tot de două ori au marcat oaspeții și după pauză, Gălan, în minutul 56, și Bădăuță, în minutul 73, punctând pentru cel mai clar succes al timișorenilor din acest sezon.
Pandurii II și Minerul Motru se află după această etapă la mijlocul clasamentului în seria a IV-a a Ligii a 3-a, pe locurile 8 și 9.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here