Gorjenii bat din nou la porţile Europei: “Intrăm încrezători în teren”

233

Pandurii Tg-Jiu debutează în această seară într-o nouă aventură europeană. Stadionul Municipal din Severin îşi primeşte botezul internaţional alături de echipa lui Petre Grigoraş. Aşa cum era de aşteptat, trupa din Gorj porneşte cu şansa a doua împotriva celei mai titrate echipe din Israel, Maccabi Tel Aviv. Fotbaliştii de la Pandurii ne-au obişnuit însă să răstoarne pronosticurile specialiştilor în precedentul sezon european, când Levadia Tallinn, Happoel Tel Aviv şi SC Braga au fost “victimele” în drumul spre grupe. Deşi Petre Grigoraş nu se va putea baza pe noile achiziţii, Lucian Sânmărtean, George Ţucudean sau Vali Alexandru, tehnicianul gorjenilor spune că va pregăti meciul la victorie. Pandurii – Maccabi Tel Aviv se va juca joi, de la ora 21.00, și va fi în direct pe DigiSport.

Petre Grigoraş: “Ne dorim foarte mult victoria chiar dacă vom întâlni un adversar puternic. Aş vrea să luăm o opţiune serioasă pentru calificare. Să sperăm că vor fi suficienţi spectatori care să ne susţină. Nu va fi deloc uşor, întâlnim un adversar tare, un adversar foarte iubit în Israel, cu jucători foarte valoroşi. Au o cotă mai bună decât noi, dar eu am încredere în lotul actual, că vom reuşi să facem o partidă bună, iar rezultatul să ne ajute pentru meciul retur. Nu cred că o să fie schimbări majore faţă de meciul de vineri. Sunt jucători foarte valoroşi care au venit în acest moment la echipă, dar să recunoaştem că nu sunt 100% din punct de vedere fizic şi o să trebuiască să mă gândesc câţi jucători, din cei noi, pot să introduc în primii 11. Aş dori un rezultat fără gol primit pe teren propriu. Mi-aş fi dorit să-l am şi pe Sânmărtean, şi pe Ţucudean, şi pe Vali Alexandru, dar am suficienţi jucători pregătiţi 100% fizic pentru a debuta în această competiţie”.

Ioan Hora: “Va fi un meci greu, dar cred că suntem destul de motivaţi pentru a ajunge în play-off. Nu ştiu exact dacă plecăm cu şansa a doua, cred că, şi cu jucătorii de acum, putem face faţă şi să trecem de acest tur. Vreau să dau totul pe teren şi să înscriu la fiecare partidă. Îmi propun să-mi ajut cât mai mult echipa”.

Ovidiu Herea: “Cu siguranţă va fi un meci greu, dar eu cred că avem experienţa necesară pentru a scoate un rezultat bun şi pentru a pleca cu un avantaj, mai ales că jucăm primul meci acasă. Intrăm încrezători, şi noi avem jucătorii noştri foarte valoroşi şi eu zic că putem face o figură frumoasă chiar dacă ei au jucători mai titraţi”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here