GORJENII AU ACUM O ALTERNATIVA AVANTAJOASA DE A BENEFICIA DE GAZ SI CURENT LA PRET MAI MIC

1273

Incepand cu luna iunie a acestui an, Energaz a deschis o filiala chiar in inima Tg Jiului , ai carui locuitori pot beneficia de o reducere de pana la 15% la pretul gazului metan si de 15% la pretul energiei electrice,dar si de o alta abordare a relatiei cu clientii.

In primul rand, clientul plateste mereu doar ceea ce consuma, fara alte estimari si fara surprize neplacute la 3 luni cand se face regularizarea.

Energaz, companie ce are un contract de colaborare cu distributia  Distrigaz Sud,  le ofera gorjenilor o alternativa avantajoasa, prin urmatoarele beneficii:

  • Fara regularizari sau estimari-citirea se face lunar, iar pe facturi apare exact cat s-a consumat, fara a se plati nimic in plus.
  • Agentii teritoriali din Tg Jiu merg acasa la client pentru a rezolva orice nelamurire,deci fara call center si asteptare timp de zeci de minute pe fir pentru un simplu raspuns.
  • Posibilitatea de plata liniara, adica iarna factura sa fie la fel ca vara, platindu-se o medie in fiecare luna, in loc de consumul lunii trecute.

Garantia satisfactiei clientului consta atat in LEGEA 123/2012 cat si in Ordinul 105/2014 care spun si asigura orice client de posibilitatea de a schimba oricand furnizorul de energie, chiar daca acesta are un contract pe o perioada de 1 sau 2 ani. Deci, oricand chiar si dupa o luna clientul are dreptul GRATUIT sa schimbe furnizorul din nou fara nici o penalizare sau pierdere pentru el.

 SCHIMBAND FURNIZORUL vom avea :
✓ Preturi mai mici
✓ Regularizare lunara, fara estimari, modificari sau regularizari la 3 sau 6 luni
Deseori ni se intampla sa ne temem de schimbari ,fie din lipsa de informatie clara si transparenta , fie asteptand s-o faca mai intai altii ca sa vedem cum merge, constienti fiind ca tot noi vom suporta costurile.
Compania ENERGAZ vine in ajutorul oamenilor cu explicatiile necesare astfel incat sa ne faca schimbarea mai usoara.
Directorul proiectului , Călin Donca declară: „Este vorba de vechi sau nou – dorim să rămânem cu capul plecat, cu frica gigantului care ne ameninţă cu tăierea curentului şi cu o atitudine corporatistă rece sau mergem spre nou, spre companii care caută clienţii pentru care să customizeze produsele şi să răspundă nevoilor lor, flexibili şi întotdeauna mai ieftini decât în trecut”.

Scopul noului furnizor ENERGAZ este acela de a ajuta cât mai mulţi români să vadă o alternativă rapidă prin care să poată decide unde doresc să plătească factura de energie şi gaz. De asemenea, ENERGAZ vine in sprijinul clientilor sai asigurandu-i că oricând va cauta si negocia pentru ei cel mai bun pret existent pe piata.

SCHIMBAREA furnizorului, presupune doar semnarea unui contract nou, fara a exista intrerupere a continuitatii fluxurilor de energie electrica si gaze naturale, urmand ca factura sa ne vina de la noul furnizor, ENERGAZ.

Acesta se va ocupa de rezilierea contractului vechi. Distribuitorul ramanand acelasi,(DISTRIGAZ SUD), nu se vor schimba contoare, cabluri, tevi. Citirea contoarelor, plata facturilor si eventualele interventii raman nemodificate. Noile facturi, vor fi pe intelesul tuturor, iar pretul pe KWH , va fi la un pret minim si la vedere, rezultand facturi cu preturi mai mici.

Compania ENERGAZ face parte dintr-un grup international care activeaza cu succes in domeniul energiei electrice si a gazelor naturale operand si in Romania cu licenta ANRE atat pentru energie cat si pentru gaz.

In Tg Jiu ne gasiti pe strada Lalelelor, nr 12 in fata lacului Panduras, sau la numarul de telefon 0731900100.

www.ener-gaz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here