Gorjence pe podium la Miss România 2014

695

Trei concurente de 16-17 ani, eleve de liceu din judeţul Gorj, au participat sâmbătă la un concurs de talente şi de frumuseţe, în capitală. Miss România 2014 a premiat cele trei participante din judeţul nostru, Loredana Ionescu primind chiar distincţia de Miss România Fotogenie şi locul II la Miss Romania 2014. De asemenea, Georgiana Stroe a fost Miss România Popular iar Andreea Petricu a fost încoronată drept Miss România Eleganţă.

tinuta de zi miss romania 2014Finala Concursului Naţional Miss România 2014, organizat de Organizaţia Miss România, unica deţinătoare a dreptului de a opera marca înregistrată Miss România, a avut loc sâmbătă în capitală. Competiţia naţională Miss România s-a desfăşurat însă sub forma unui concurs de talent şi frumuseţe!

grupmissromaniaMarele premiu a constat într-o bursă de studii universitare de 3 ani la unul dintre cele 70 de programe de licenţă ale Universităţii ,,Spiru Haret”. Concursul a fost câştigat de Agatia Petronela Toma, studentă din Ploieşti, în timp ce locul al II-lea a fost ocupat de Loredana Ionescu, din Gorj, care a luat titulatura şi de Miss România Fotogenie. Eleva talentată a Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, Georgiana Stroe, a devenit şi ea Miss România Popular, iar Andreea Petricu a fost încoronată drept Miss România Eleganţă, acesta interpretând, în faţa publicului şi a juriului, o piesă la pian.
costum popular miss romania 2014Liliana Ştefănescu, profesor la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu a făcut parte din juriul concursului de talente şi frumuseţe la care au participat 10 finaliste.
Concursul s-a desfăşurat în emisie naţională directă, pe postul TVH, sâmbătă, între orele 20.00 si 22.30. Momentele artistice de completare au fost asigurate de artişti de muzică populară românească.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here