Gorjeancă în Playboy

364
O tânără de 24 de ani din Târgu-Jiu, face furori în Germania, unde i-a înnebunit pe nemţi cu frumuseţea ei. Silvana Brăgaru a câştigat un concurs de frumuseţe organizat de celebra publicaţie Bild, iar acum a pozat pentru Playboy, ediţia de Germania.

Viaţa gorjencei s-a schimbat radical, Silvana fiind nevoită să înveţe germana la perfecţie pentru a face faţă interviurilor şi contractelor de care va avea parte de acum încolo. Ea a câştigat deja 10.000 de euro la concursul pe care l-a câştigat şi la care au participat alte 1000 de fete.

Silvana Brăgaru a stat până acum câţiva ani într-un bloc din zona 22 Decembrie, apartamentul fiind situat la etajul patru, unde a mai rămas doar tatăl ei. Tânăra a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv şi la cel de Arte Plastice, secţia pictură. În Germania a ajuns pentru că acolo s-a stabilit mama ei de circa cinci ani, părinţii fiind divorţaţi. Silvana şi-a sunat azi tatăl la Târgu-Jiu şi i-a spus să stea cât mai departe de jurnalişti pentru că e convinsă că vorbele sale ar putea fi răstălmăcite în publicaţiile de scandal.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here