Gorjean urmărit internaţional, prins acasă (VIDEO)

129

urmarit internationalUn gorjean de 38 de ani, urmărit internaţional, a fost prins de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj în cursul zilei de ieri, chiar la domiciliul acestuia. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

A furat o maşină pentru a-i folosi la alte furturi. Nu i-au ajuns însă magazinele din România şi a mers împreună cu alţi prieteni să fure şi din Olanda. Atunci când au fost prinşi de către poliţiştii olandezi, au ripostat, chiar au luat la bătaie pe unul dintre ei. Pe numele gorjeanului, poliţiştii din Olanda au emis mandat de arestare. În urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului SIRENE – I.G.P.R., poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Gorj, l-au depistat şi reţinut pe bărbatul de 38 de ani, din comuna Băleşti.

{youtube}ZirjMCIU8CM{/youtube}

Acesta, depistat de oamenii legii pe raza localităţii de domiciliu, era urmărit la nivel internaţional întrucât se sustrăgea executării unui mandat european de arestare, emis de autorităţile olandeze, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. „Având în vedere mandatul european de arestare emis de către autorităţile olandeze, în cursul acestei zile (n.r. ieri) poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţi Criminale au descins la locuinţa suspectului. Acesta era căutat de către unităţile din Olanda pentru că se sustrăgea cercetărilor dintr-un dosar care vizează comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică. La vederea presei, bărbatul şi-a acoperit faţa cu haina pentru a nu fi recunoscut. Gorjeanul urmărit internaţional a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru punerea în executare a mandatului, urmând a fi predat autorităţilor olandeze.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here