Gorjean prins la volanul unui autoturism Nissan Juke, căutat pentru confiscare

276

Un tânăr de 27 de ani, din Gorj, s-a prezentat, marți dimineața, la ora 05.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din judeţul Timiș, pentru efectuarea formalităților de control la frontieră. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Nissan Juke, înmatriculat în Belgia, fabricat în 2015. Oamenii legii i-au confiscat imediat mașina.
„În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile române în urmă cu o zi.
Conducătorul auto a declarat că a obținut autoturismul de la un cetățean român în urma unui schimb de mașini și a unei diferențe în bani și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorități.
Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun”, a precizat agentul principal de Poliție, Roxana Costache, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here