Gorjean mort într-un accident în județul Hunedoara, provocat de un tânăr de 20 de ani

326

Un bărbat din Gorj a murit şi alte patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident de circulaţie produs pe DN 7, în afara localităţii Leşnic din judeţul Hunedoara. Bărbatul a fost descarcerat, dar a decedat, la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Deva.

Potrivit primelor concluzii ale cercetărilor efectuate de poliţişti, un tânăr de 20 de ani a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu maşina condusă de şoferul care şi-a pierdut viaţa, un bărbat de 66 de ani din judeţul Gorj. În accident a fost implicat şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Caraş-Severin. Acesta se deplasa în spatele maşinii tânărului de 20 de ani, intrând în coliziune cu ea la momentul impactului.
“În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 66 de ani, rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea conducătorului auto de 20 de ani şi a unui pasager din autoturismul condus de acest tânăr”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.
Pentru salvarea victimelor accidentului, la faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri şi trei maşini de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara.
La sosirea echipajelor, una dintre cele cinci victime era blocată în maşină, cu picioarele prinse sub pedalier, iar alte patru persoane prezentau politraumatisme şi fracturi. Cei patru răniţi neîncarceraţi au primit ajutor medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

Dosar pentru ucidere din culpă
“Bărbatul încarcerat, şoferul unuia dintre autovehicule, a fost extras doar după ce elementele componente de caroserie au fost tăiate sau dislocate cu ajutorul echipamentelor de descarcerare. Concomitent cu aceste operaţiuni, rănitul politraumatizat şi cu fracturi deschise, a fost stabilizat de echipele mixte de salvare alcătuite din pompieri şi angajaţi SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.
Cu toate eforturile medicilor, bărbatul a decedat ulterior la spitalul din Deva.
Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here