Gorjean cercetat pentru împușcarea a două căprioare

201

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul B.A.E.S.P. cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Runcu, au identificat pe raza satului Suseni, un bărbat, de 48 de ani, din localitate, deţinător legal al unei arme de vânătoare, care a împuşcat două căprioare pe raza fondului cinegetic nr.18 Leleşti, fond gestionat de A.J.V.P.S. Gorj.
Bărbatul era membru vânător al A.J.V.P.S. Gorj şi deţinea permis de armă eliberat la data de 29 iunie 1994, având ultima viză aplicată la data de 11 noiembrie 2013. Cadavrele celor două animale au fost transportate la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj în vederea examinării din punct de vedere sanitar veterinar.
Arma şi muniţia deţinute de cel în cauză au fost ridicate în vederea expertizării.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,braconaj cinegetic” respectiv ,,tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar pentru fondul cinegetic respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here